Wonen met zorg op maat

logo_name
banner-pand
header_overlay

TE HUUR: Luxe zorgappartementen voor 55+ers

header-img-right-top-small-1
Te huur 54 zorgappartementen

/ Faciliteiten

Huize Liesbosch biedt haar bewoners een thuisgevoel met een groot aantal faciliteiten:

De tuin

Verborgen achter Huize Liesbosch ligt een prachtige tuin (ruim 3 hectare). Een plek waar iedere bewoner en bezoeker kan genieten van een prachtige groene omgeving. Voor een kleine of grote wandeling. Om lekker in het zonnetje te lezen op één van de vele zitjes. Of juist om met de kleinkinderen te ravotten. In de achtertuin van Huize Liesbosch is ook een moestuin. Hier kunnen bewoners met ‘groene vingers’ groente en fruit naar keuze kweken. Midden in de tuin bevindt zich met Paulushofje, een 'tuinkamer' met terras waar het heerlijk toeven is.

De kapel

Huize Liesbosch heeft een eigen kapel, waar u altijd welkom bent voor een gebed, een moment van stilte of bezinning of voor het opsteken van een kaars.

Recreatieruimte

U bent van harte welkom in onze recreatieruimte, waar u met andere bewoners gezellig een kopje koffie of thee kunt nuttigen en bovendien kunt u hier genieten van het heerlijke uitzicht op de tuin.

De kapper en de pedicure

Maandelijks komen er een kapper en een pedicure in huize Liesbosch. Als bewoner kunt u hiervoor een afspraak maken. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om tussentijds een afspraak te maken met de kapper of de pedicure.

Taxi

In samenwerking met een taxi bedrijf kunt u voor een gereduceerd tarief naar Breda, Prinsenbeek of bijvoorbeeld naar de beste weekmarkt van Nederland: in Etten-Leur.

Parkeren

Rondom Huize Liesbosch is er voldoende parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers. Er is tevens een oplaadstation voor electrische en 45 km auto’s aanwezig, en een speciale stalling voor scootmobielen.

kapel