Te huur 54 zorgappartementen

/ De tuin

Geniet van de lusten en niet van de lasten van een prachtige tuin. Verborgen achter Huize Liesbosch ligt een bijzondere tuin met een zee aan ruimte. Deze tuin is er speciaal voor u! Onderhoud van de tuin wordt voor u geregeld. Tenzij u groene vingers heeft en tuinieren uw passie is . Er is namelijk ook een moestuin waar bewoners groente en fruit naar wens kunnen kweken.

Bij de achterdeur start het Lambertapad, vernoemd naar een voormalige Moederoverste uit de Zusterorde. Dit wandelpad brengt u binnen een paar seconden midden in een prachtige, natuurrijke omgeving. Ook hier is de historie nog altijd te zien. Onder meer door een bijzonder prieel en de diverse gedenkstenen van voormalige bewoners. De tuin van Huize Liesbosch is een plek waar iedere bewoner en bezoeker kan genieten van de prachtige natuur. U kunt zowel overdag als ’s-avonds een wandelingetje maken over de rolstoelvriendelijke wandelpaden. Midden in het park bevindt zich het Paulushofje, dit is een 'tuinkamer' voorzien van veel glas en een buitenterras. Er is een Wifi hotspot en bovendien is er ook een toilet.

Zodra het donker wordt zijn de paden verlicht. Er staan op bijzondere plekjes heerlijke zitjes om uw krantje te lezen in het zonnetje. Voor de kleinkinderen is er zelfs een speeltuin.

Natuurgebied De Liesbos: Wandel- en fietsroutes in de directe omgeving

De tuin van Huize Liesbosch grenst aan natuurgebied De Liesbos, een oud loofbos met een rijke vegetatie. Een bijzonder natuurgebied waar liefhebbers naar hartelust kunnen wandelen en fietsen.

Het bos is ruim 23.000 m2 groot en bestaat voornamelijk uit loofbomen. Het is het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Op de hogere droge delen zijn ook naaldbomen aangeplant. Het bos wordt sinds 1899 beheerd door Staatsbosbeheer. Al sinds de middeleeuwen is er een reigerkolonie gevestigd. Diverse fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie van Huize Liesbosch.

"Ik ben het liefst de hele dag in de nieuwe tuin"