Wonen met zorg op maat

logo_name
banner-dochter
header_overlay

TE HUUR: Luxe zorgappartementen voor 55+ers

header-img-right-top-small-1
Te huur 54 zorgappartementen

Referenties

left_column_img

/ Referenties

Huize Liesbosch bezorgd mij iedere dag weer het vakantiegevoel. Gezellig met medebewoners een kaartje leggen, op mijn gemak een rondje wandelen in het park en in alle rust genieten van de prachtige omgeving. Mijn oude schoolmaat woont hier ook! Iedere dag om 11u drinken we samen een bakje koffie. Als ik zin heb om naar de stad te gaan, staat er een shuttlebus klaar die mij regelrecht naar hartje Breda brengt. En als er iets gebeurt met mij, is de zorg dichtbij.

José de Vries
bewoner van Huize Liesbosch

 

Mijn vader is helemaal opgeleefd sinds hij hier woont. Hij wilde eigenlijk zijn huis niet uit, maar alleen wonen kon nu eenmaal niet meer. Nu woont hij in een prachtig historisch pand, hij is trouwens altijd dol geweest op panden met een verhaal. Zijn dagelijkse zorg hebben we goed geregeld. Superfijn dat Thebe om de hoek zit. Het geeft mij een fijn en veilig gevoel dat hij daar zo op zijn plek zit!

Elsa
dochter van Henk van de Sloot

 

Ik wil het liefst ieder weekend naar oma. Dan gaan we wandelen en naar de speeltuin in het bos. Oma heeft dan altijd snoepjes bij en ik mag zo lang spelen als ik zelf wil. Ook mag ik soms met oma mee naar de bingo-avond. We hebben een keer een grote knuffelbeer gewonnen. Die mocht ik hebben van oma.

Stan
kleinzoon van Mia Klaassen

head_right

"Mijn vader is helemaal opgeleefd"