Wonen met zorg op maat

logo_name
banner-omas
header_overlay

TE HUUR: Luxe zorgappartementen voor 55+ers

header-img-right-top-small-1
Te huur 54 zorgappartementen

/ Zorg-op-maat

Bewoners omschrijven Huize Liesbosch als karakteristiek, landelijk en gemoedelijk. Het pand straalt rust uit. Bewoners zijn verzekerd van zorg op maat en aandacht, zonder dat de privacy uit het oog verloren wordt. Mensen komen hier en willen niet meer weg.” (Dion Broeders, Thebe)

Bij Huize Liesbosch is zorg heel dichtbij. Letterlijk om de hoek staat een verzorgingshuis waar Thebe 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg verleent.

Het welzijn van de bewoners staat centraal. Als bewoner van Huize Liesbosch bepaalt u zelf van welke zorgverlener u gebruik wilt maken. Zorgverlener Thebe zit letterlijk om de hoek en stemt haar dienstverlening zoveel mogelijk af op individuele wensen en behoeften. Afhankelijk van uw zorgindicatie bieden zorgmedewerkers ondersteuning bij de lichamelijke en persoonlijke verzorging.

“Er is veel veranderd in de zorg. Zo zijn ‘wonen en zorg’ gescheiden. Ouderen blijven hierdoor langer thuis wonen en raken hierbij vaak in een sociaal isolement. Ze komen niet of nauwelijks de deur uit en krijgen weinig tot geen bezoek. Door te kiezen voor Huize Liesbosch, kiest u feitelijk voor het beste van twee werelden. Wonen met leeftijdsgenoten en zorg altijd dichtbij,” aldus Dion Broeders.

Thebe is een zorg- en dienstverleningsorganisatie voor alle inwoners van Midden- en West-Brabant. Ze biedt een breed dienstenpakket voor jong en oud. Van kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, thuiszorg en zorg in de diverse woonzorgcentra. Thebe biedt daarnaast veel aanvullende diensten en staat voor goede, verantwoorde zorg aan huis én in haar zorgcentra in Midden- en West-Brabant.

zuster

"De bewoners zijn verzekerd van zorg op maat"